Χρόνης Δαμαλάς

Ο πολυβραβευμένος σεφ Χρόνης Δαμαλάς ξεκίνησε την μαγειρική του πορεία το 1998, από την κορυφαία σχολή μαγειρικής στον κόσμο, την Culinary Institute of America, γνωστή και ως CIA. Στα πρώτα του βήματα βρέθηκε στα NOBU και NOBU NEXT DOOR της Νέας Υόρκης και Matsuhisa Mykonos.

Έχοντας κάνει περάσματα από διάφορες χώρες και κουζίνες σε διάφορα μέρη του κόσμου (Γαλλία “Le Moulinde Mougin” **, Ισπανία “Berasategui” ***, “Arzak”***, Ιταλία “La Via Romana”*, Αραβικά Εμιράτα “Zuma Dubai”, και στην Ισλανδία), επέστρεψε στην Ελλάδα και συνεργάστηκε με σεφ όπως ο Χριστόφορος Πέσκιας στο 48, ο Χρύσανθος Καραμελέγκος στο Απλά Αριστερά Δεξιά, και ο Λευτέρης Λάζαρου στο Βαρούλκο.

Το 2007 ανέλαβε το SEAYOUUP, του Σάνι Resort στην Χαλκιδική, κάνοντάς το διάσημο για το φαγητό του.

Το 2010 ανέλαβε και το γνωστό KIKU στο Κολωνάκι. Για τα δύο μαγαζιά βραβεύτηκε με Χρυσούς Σκούφους και Βραβεία Gourmet.

Το 2011 ανέλαβε την κουζίνα του, επίσης βραβευμένου, GASPAR στο Νέο Ψυχικό.

Ήταν υποψήφιος σεφ της χρονιάς για τρία συναπτά έτη (2009, 2010 και 2011)

Tο 2013 διατέλεσε executive chef των KIKU, KIKU MYKONOS, KIKU VOULIAGMENI και KIKU ΨΥΧΙΚΟ και του 5αστερου CAVOTAGOO της Μυκόνου.

Παράλληλα ειναι πρεσβευτής της MEDASET σε μια προσπάθεια για την ευαισθητοποίηση για τα πλαστικά σκουπίδια στην θάλασσα.

Από το καλοκαίρι του 2014 έχει αναλάβει την κουζίνα του αγαπημένου μας TOMOE στην Νέα Ερυθραία.


Συνιστάται από τον Chef

Πιάτα με υπογραφή που συνιστά ο Chef μας


Δημοφιλή Πιάτα

Το πιο δημοφιλές μενού μας


Συστατικα

Μονο τα καλυτερα απο ολο τον κοσμο


Έχουμε δημιουργήσει την καλύτερη ατμόσφαιρα για εσάς και την οικογένειά σας ώστε το δείπνο σας εδώ να είναι μια αξέχαστη εμπειρία.

 

Το νέο ιαπωνικό εστιατόριο στην Κηφισιά (που ανοίξτε το καλοκαίρι του 2014), δανείστηκε το όνομα «Tomoe» από το ιαπωνικό αφηρημένο σύμβολο, στο οποίο στροβιλίζονται οι αντιτιθέμενες κοσμικές δυνάμεις σε ισορροπία.
 
Η μίνιμαλ και κομψή διακόσμηση συνδυάζει λεπτές γκρι αποχρώσεις, ενώ το εντυπωσιακό ενυδρείο και οι τρεχούμενες στήλες νερού αντιπροσωπεύουν το σύμβολο Tomoe και την ιαπωνική φιλοσοφία που περιστρέφεται γύρω από την κυκλική ροή της ενέργειας και την κίνηση του νερού.
  
Στον εσωτερικό χώρο του εστιατορίου, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας καθισμένοι άνετα στους καναπέδες στην κυρίως αίθουσα ή στον πάγκο μπροστά από το σούσι μπαρ και το teppanyaki. Εκτός αυτού, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας μαζί με ποικιλίες sushi στο μεγάλο και μοντέρνο χειροποίητο μπαρ, που έχει φτιαχτεί από καμβά από καραβόσχοινα.
  
Η καταπράσινη υπαίθρια αυλή του Tomoe με τραπέζια, σκαμπό και παγκάκια είναι το ιδανικό μέρος για να περάσετε ένα ηλιόλουστο και χαλαρωτικό απόγευμα τα Σαββατοκύριακα με την παρέα και τους φίλους σας.



Η ομάδα μας

Πολυχρόνης Δαμαλάς
Executive Chef
Ανδρουτσόπουλος Γιώργος
Sushi chef
Φλάκας Παναγιώτης
Chef de cuisine

Ria
Tomoe Restaurant
Chris
Tomoe Restaurant
Sushi Chef - Assistant
Sushi Chef - Assistant
Kitchen Chef Assistant